Produkty pro al cr2o3 al2o3 cr (17)

2-Butanol (min. 99%, čistý)

2-Butanol (min. 99%, čistý)

Jiné názvy: Butan-2-ol, sec-Butanol, Butanol-2, sec-Butylalkohol, Ethylmethylkarbinol, Butylenhydrát Součtová formule: C4H10O Molekulární hmotnost: 74,12 g/mol Hustota: 0,81 g/cm3 Obsah: min. 99 %, čistý CAS číslo: 78-92-2 EG číslo: 201-158-5 EG indexové číslo: 603-127-00-5 Skladovací třída: 3 UN číslo: 1120
L-Ornitin HCL

L-Ornitin HCL

Surovina L-Ornitin HCL pro výrobu doplňků stravy.
4-PDS - Jemné Chemikálie

4-PDS - Jemné Chemikálie

Skupina produktů: Buněčné testy/ Sady pro detekci a označování CAS-Nr.: [2645-22-9] GHS piktogram: GHS07 Podmínky přepravy: pokojová teplota MW: 220,32 g/mol Vzorec: C10H8N2S2 CAS Nr:[2645-22-9] Kód:P017
Sodný laktát

Sodný laktát

je sodná sůl kyseliny mléčné. Sodná sůl mléčné kyseliny patří do skupiny hydratačních látek pro pleť, které udržují vlastní vlhkost pleti a přispívají k mírně kyselému pH. Tyto látky (glycerin, močovina a organické kyseliny) společně tvoří přirozený zvlhčovací faktor (NMF). V EU je sodná sůl mléčné kyseliny známa jako potravinářská přísada E 325. Sůl je snadno rozpustná ve vodě. Tekutina je téměř bezbarvá a téměř bez zápachu či chuti. Sodná sůl mléčné kyseliny je také dostupná v různých koncentracích (50 % / 60 %), na požádání s upravenou hodnotou pH. Kvality: 50 %, 50 % pH 5,5, 60 % Vzhled: čirý až bílý CAS číslo: 72-17-3 INCI: Sodná sůl mléčné kyseliny Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu
Kyselina boritá

Kyselina boritá

Kyselina boritá / Vyrobeno v Rusku / Balení: Papírové pytle po 25 kg / Obsah hlavní látky (H3BO3), %, min 99,9
Beta-alanin

Beta-alanin

Surovina Beta-Alanin pro Doplňky Stravy
Chlorid vápenatý (min. 70%, technický, odpovídá DIN EN 19643)

Chlorid vápenatý (min. 70%, technický, odpovídá DIN EN 19643)

Jiné názvy: Losantin, Perchloron Molekulární vzorec: Ca(ClO)2 Molekulární hmotnost: 142,98 g/mol Hustota: 2,35 g/cm3 Obsah: min. 70 %, technický, odpovídá DIN EN 19643 CAS číslo: 7778-54-3 EG číslo: 231-908-7 EG indexové číslo: 017-012-00-7 Skladovací třída: 5.1B UN číslo: 2880
Bacstain - DAPI roztok - Připraven k použití

Bacstain - DAPI roztok - Připraven k použití

Skupina produktů: Barviva Buněčné testy/ Sady pro detekci a značení CAS-Nr.: [28718-90-3] Teplota skladování: 2-8°C Podmínky přepravy: pokojová teplota MW: 350,25 g/mol Vzorec: C16H17Cl2N5 CAS Nr:[28718-90-3] Kód:BS04 Výrobci:Dojindo
Roztok akrylamidu M-Bis 40% - Připraven k použití

Roztok akrylamidu M-Bis 40% - Připraven k použití

{"UNSPSC-No":"UNSPSC-č.: 41105319","Manufacturers":"Výrobci: GERBU","Amides":"Amidy","Storing temperature":"Teplota skladování: 2-8°C","Synonym":"Propensárový amid 2-Propenamid Akrylový amid","IUPAC":"Prop-2-enamid","GHS pictogram":"GHS pictogram: GHS07GHS08","Application":"ElektroforézaGenetické testování","Appearance":"Vzhled: čirý bezbarvý roztok","Code":"Kód: 1138","Shipping condition":"Podmínky přepravy: při pokojové teplotě"}
Natriumacetát

Natriumacetát

Natriumacetát je sodná sůl kyseliny octové a získává se reakcí kyseliny octové s sodnou sloučeninou. Je to bezbarvá sůl s mírně octovým zápachem, která se dobře rozpouští ve vodě, ale špatně v alkoholu. Když se nasycený roztok natriumacetátu krystalizuje, uvolňuje se teplo. Použití: Potraviny: * Regulátor kyselosti * Konzervant Kosmetika: * Pufr * Maskování základního zápachu Technické: * Výroba ohřívačů rukou * Úložiště energie CAS (trihydrát): 6131-90-4 CAS (bezvodý): 127-09-3 Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech Potravinářská přísada: E262 Sumární vzorec: C2H3NaO2
BAPTA - Jemné Chemikálie

BAPTA - Jemné Chemikálie

Skupina produktů: Reagenty CAS-Nr.: [85233-19-8] Podmínky přepravy: pokojová teplota MW: 628,79 g/mol Vzorec: C22H20K4N2O10?Anhydrid CAS Nr:[85233-19-8] Kód:B019 Výrobci:Dojindo
REAKTIVNÍ PROBE NA ALDEHYDY - Jemné Chemikálie

REAKTIVNÍ PROBE NA ALDEHYDY - Jemné Chemikálie

Skupina produktů: Reagenty CAS-Nr.: [139585-03-8] Teplota skladování: -20°C Podmínky přepravy: pokojová teplota MW: 331,39 g/mol Vzorec: C12H21N5O4S CAS Nr:[139585-03-8] Kód:A305 Výrobci:Dojindo
Biotin-Sulfo-OSU - Jemné Chemikálie

Biotin-Sulfo-OSU - Jemné Chemikálie

Skupina produktů: Reagenty Buněčné testy/ Sady pro detekci a značení CAS-Nr.: [194041-65-1] Teplota skladování: -20°C MW: 443,43 g/mol Vzorec: C14H18N3NaO8S2 CAS Nr:[194041-65-1] Kód:B319 Výrobci:Dojindo
Roztok akrylamidu M-Bis 50% 24/1 - Připraven k použití

Roztok akrylamidu M-Bis 50% 24/1 - Připraven k použití

Aplikace: ElektroforézaGenetické testování : Amidy Teplota skladování: 2-8°C GHS pictogram: GHS06GHS08 Podmínky přepravy: pokojová teplota Synonymum: Propensäureamid 2-Propenamid Akrylsäureamid IUPAC: Prop-2-enamid Vzhled: čirý bezbarvý roztok UNSPSC-číslo: 41105319 Kód: 1807 Výrobci: GERBU
2,3-Diaminonafthalen - Jemné Chemikálie

2,3-Diaminonafthalen - Jemné Chemikálie

Skupina produktů: Barviva Buněčné testy/ Sady pro detekci a značení CAS-Nr.: [771-97-1] Teplota skladování: -20°C Podmínky přepravy: pokojová teplota MW: 158,2 g/mol Vzorec: C10H10N2 CAS Nr:[771-97-1] Kód:D418
Roztok akrylamidu 30% - Připraven k použití

Roztok akrylamidu 30% - Připraven k použití

{"Manufacturers":"Výrobci: GERBU","Amides":"Amidy","Storing temperature":"Teplota skladování: 2-8°C","Synonym":"Propensárový amid 2-Propenamid Akrylový amid","IUPAC":"Prop-2-enamid","GHS pictogram":"GHS pictogram: GHS07 GHS08","Application":"Elektroforéza Genetické testování","Appearance":"Vzhled: čirý bezbarvý roztok","Code":"Kód: 1107","Shipping condition":"Podmínky přepravy: pokojová teplota"}
D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol nebo Dexpanthenol je prekurzorem vitamínu B a alkoholu patřícího k kyselině pantotenové. Tento viskózní, nažloutlý až čirý produkt je vyráběn synteticky. Je citlivý na zvýšenou teplotu a měl by být zpracováván při pH hodnotě mezi čtyřmi a šesti. D-Panthenol je snadno rozpustný ve vodě a ethanolu a je nerozpustný v tucích a olejích. Lidské tělo přeměňuje D-Panthenol na vitamín B5. CAS číslo: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě v původním obalu.